Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem. Bij i-Band retourneer je gemakkelijk je product tot 30 dagen na ontvangst. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Na deze periode heb je nog eens 16 dagen de tijd om je product te retourneren mét opgaaf van reden voor retour. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Let op: de kosten voor het retourneren zijn wel voor je eigen rekening. Retourneer gemakkelijk in vier stappen:

  1. Meld je retour aan via het online retourformulier onderaan op deze pagina
  2. Je ontvangt van ons het retouradres en een retournummer per mail
  3. Verpak het product stevig en verzend deze
  4. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, betalen wij je terug binnen 14 dagen

Je kunt ervoor kiezen om je product om te ruilen of het aankoopbedrag terug te laten storten. Heb je nog vragen over het retourneren? Zie dan de veelgestelde vragen hieronder of neem contact op met ons.

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken.

Zodra we je retourzending ontvangen hebben, betalen we je binnen 14 dagen terug. Hoe snel het geld op je rekening staat, hangt af van de betaalmethode. Mocht je binnen 20 dagen het geld nog niet op je rekening hebben, neem dan contact op met ons.

Er zijn twee retourmogelijkheden:

  • Je product ruilen voor een ander product;
  • Je product retourneren en je geld terug laten storten.

In het retourformulier onderaan deze pagina kun je aangeven van welke optie je gebruik wilt maken.

Je kunt binnen 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt een retour aanmelden. Dit doe je gemakkelijk via ons online retourformulier onderaan deze pagina. Er zijn twee retouropties:

  • je product ruilen voor een ander product;
  • je product retourneren en het geld terug laten storten.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retourformulier