i-band logo wit

Over i-band

9 september 2014 – de introductie van de gloednieuwe Apple Watch. In de maanden voorafgaande aan de introductie, gingen de geruchten over de naam al rond. Verwacht werd dat het product de iWatch zou gaan heten, in lijn met andere Apple producten zoals de iPhone en iPad. Hoewel het product niet deze naam heeft gekregen, noemen veel mensen dit veelzijdige horloge nog altijd de iWatch. Met de naam van onze webshop verwijzen met een knipoog terug naar de introductie in 2014. Nu, enkele jaren na de introductie, is de Apple Watch en haar bandje de meest gedragen smartwatch ter wereld.

De Apple Watch is persoonlijk, veelzijdig en uniek. Net als bij andere horloges verdient de horlogekast een mooi bandje passend bij jouw levensstijl of outfit. i-band verkoopt hoge kwaliteit Apple Watch bandjes en biedt haar klanten de beste service. Onze ruime collectie biedt zowel luxe lederen bandjes als veelzijdige waterbestendige sportbandjes. Voor alle Apple Watch modellen (38, 40, 42 & 44mm) hebben wij bandjes op voorraad.

Klanttevredenheid staat bij i-band hoog in het vaandel. Een tevreden klant is immers de beste verkoper. Sluit het bestelde bandje toch niet helemaal aan bij jouw wensen? Stuur deze dan binnen 14 dagen retour aan ons en ontvang het aankoopbedrag terug op uw rekening (zie retourneren). Aan al onze klanten maken wij graag de volgende beloften:

  • Binnen 24 uur doen wij jouw bandje op de post
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending in Nederland voor orders boven de €20,-

i-band is opgericht in 2020 door Lars van den Nieuwenhoff en Tim Dings, twee studenten met een passie voor ondernemen. Beiden hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Voor persoonlijk advies bij jouw aankoop of vragen over je bestelling staan wij je graag te woord op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur (zie contact). Wij zijn ook bereikbaar via de socials (Instagram & Facebook).